Hänga ut djurplågare!

04.11.2013 11:25

Eftersom jag verkligen hatar och föraktar djurplågare så kommer jag hänga ut djurplågare i bloggen med namn och bild så mina läsare får se vilka fegisarna är. Hur kan man plåga ett försvarslöst djur? Det är något jag aldrig kommer förstå? Jag fick lära mig tidigt att inte skada någon svagare än mig. Och även visa respekt för alla djur. Men vad gick fel i djurplågarnas uppväxt? Blev dom tappade som barn i en gödseltank? För få hjärnceller? Och dom få som finns verkar ha allvarliga defekter? Var mamma och pappa egentligen syskon? Blev dom penetrerade i örat med en skruvdragare fem dagar i veckan? Jag menar VAD FAN ÄR FELET PÅ DOM? Aja.. Djurplågare ska aldrig skyddas eller få en chans att vara anonyma. Nej dom ska HÄNGAS UT. Dessa fega kräk som tror dom kan vara anonyma och bete sig som psykfall..Dom vågar inte ens stå för vad dom gör utan plågar djur i smyg och i mörkets skydd. Fega avskräden som dom är. Djurplågarna tror dom är anonyma men i min blogg är ingen anonym! Lägger ut bilder på kräken så alla får deras vidriga djurplågare ansikten:

 

These scumbags are cruel to animals:

 

                  Jimmi Inthep Hansson

 

Jimmi Inthep Hansson, 16, med thailändsk mor och svensk far, är den skyldige till alla katternas död som pågått sedan hösten 2011. Inthep Hansson har erkänt brotten och bor i området Högsbo Göteborg där katterna plågats och dödats.

Jimmi Inthep Hansson tortured and killed cats and other small animals in sweden between 2011-2013.

 

Adress/adres to till Jimmi Inthep Hansson:

 

Nickelmyntsgatan 11 (lgh 1102)
414 79 Göteborg

Telefon/phonenumber: 031-3205476
Mobil/mobile: 073-5955880

 

                          Gökan Arslan

 

Två valpar hittades döda i ett skogsområde i Skärholmen, svårt misshandlade. Den minsta, en tio veckor gammal valp, hade styckats. Ägarna misstänks nu för grovt djurplågeri.

30-årige Gökan Arslan från Tumba begärdes då häktad för grovt djurplågeri. Arslan dömdes för bedrägeri, djuplågeri och narkotikabrott till fängelse två år. De båda var ägare till hundarna, som var av rasen amstaff. Arslan blev inte utvisad trots att han är tysk medborgare. JUST NU ÄR HAN FRI. HÅLL ÖGONEN ÖPPNA.

Gökan Arslan tortured and killed there two dogs and dumped there bodies in the woods of skärholmen in sweden.

 

               Abdullah Ahmad, Thabit

 

Den lilla hundvalpen Sheva kämpade för sitt liv.

Men den tortyr blev för mycket.

Tiken hittades död i en blodig sopsäck av en grupp dagisbarn.

 

Abdullah Ahmad, Thabit åtalades under torsdagen. Enligt åtalet har han genom upprepad tortyr misshandlat sin sex månader gamla hund Sheva till döds.

Han ska först ha hängt upp valpen i kopplet i en handdukstork och slagit den.

Därefter ströp han den med två plastpåsar.

21-åringen erkänner brott i förhör:

– Jag dödade Sheva.

 

Sopsäcken hittades av en dagisgrupp i en skogsdunge i Hägersten söder om Stockholm i slutet av mars.

Då personal på Bagarmossens djursjukhus öppnade sopsäcken var hundvalpens huvud hårt virat av två påsar som innehöll blod och uppkastningar. Kroppen var täckt av gamla och färska skador.

Rättsintyg visar att hundvalpen avlidit på ett mycket plågsamt och utdraget sätt. Den hade sårskador på halsen och bröstkorgen, en revbensfraktur och lungödem.

Enligt åtalet misstänks Abdullah Ahmad, Thabit för att från den 23 december till första halvan av januari i år vid upprepade tillfällen ha slagit hunden med knytnävsslag, hoppat på den samt slagit den med metalldelen av kopplet i ljumskarna.

Vid det sista tillfället i januari försökte han först strypa den med ett täcke och två plastpåsar. Då hunden återfått medvetandet och kräkts duschade mannen av den i varmt vatten.

Dumpade i plastsäck

Därefter knöt han fast två plastpåsar igen runt hundvalpens huvud och ströp den i duschen.

Sedan dumpade han den i en plastsäck i skogen.

– Hundvalpen var sannolikt död då den lämnade lägenheten, säger åklagare Jakob Holmberg.

Jakob Holmberg anser att 21-åringen visat stor hänsynslöshet då han genom upprepat våld med tortyrliknande inslag under ett utdraget förlopp till slut misshandlat valpen till döds.

– Han riskerar få två års fängelse.

Abdullah Ahmad, Thabit förklarar att han mått "jättedåligt". Han hade förlorat alla pengar på poker, hade inga pengar till mat och tyckte hunden var "jättejobbig".

Rekordstraff

Södertörns tingsrätt har nu dömt ett rekordlångt straff då mannen får fängelse i ett år och tre månader.

– Det har aldrig dömts ett längre fängelsestraff för djurplågeri i Sverige. Det beror på tillvägagångssättet, mannen har visat stor hänsynslöshet vilket inneburit mycket lidande för den stackars hundvalpen, säger kammaråklagare Jakob Holmberg.

Han fortsätter:

– Gärningarna har inneburit tortyr med klara sadistiska drag.

Innan hundvalpen ströps till döds hade 21-åringen hängt upp kopplet i en handdukstork. När den hittades hade den skador på hals och bröstkorg, lungödem och en revbensfraktur.

”Fruktansvärt”

– Det är gräsligt. Fruktansvärt. Det är fortfarande hemskt att kolla på bilderna, säger Jakob Holmberg.

Kammaråklagaren funderar nu, trots rekordstraffet, att överklaga domslutet.

– Vi skriver lite rättshistoria för det finns ingen praxis som är jämförbar. Jag tycker inte att det är uteslutet att man kan döma ett ännu hårdare straff.

Lagens strängaste straff hade inneburit två års fängelse.

– Det finns ett väldigt högt prejudikatvärde och bör prövas i högre instans, säger Jakob Holmberg.

Domen måste överklagas inom tre veckor.

Sheva hunden som Abdullah Ahmad, Thabit plågat ihjäl. Abdullah Ahmad, Thabit tortured his 6 months old puppy repeatedly and dumped his body in the woods of stockholm sweden. Abdullah Ahmad, Thabit got 1 year and three months in jail for the animalcruelty charge.

 

                          Joel ander

 

Joel ander. Han plågade och dödade flertal katter och en hund i Lerum 2008 till 2009 då han åkte fast.

 

Idyllisk kranskommun till Göteborg, sensommaren 2008:

I kvarteren runt Vattenpalatset i Lerum inledde en sällsynt brutal djurplågare sina härjningar. Dessa slutade inte förrän ett år senare, 18 augusti 2009, då gärningsmannen ertappades genom internetforumet Flashback och själv valde att gå till polisen.

 

Tolv månaders skräck var över.

Den misstänkte, nyss 20 år fyllda, hade visat prov på ett tillvägagångssätt som inte ens erfarna utredare kunnat föreställa sig.

Katterna och hunden hade dränkts, knivstuckits och huggits med yxa, fått svansar och öron avklippta, utsatts för öppen eld och olika former av lättantändlig spray.

Sammanfattningsvis ett fullständigt ursinnigt våld.

 

Lina, 28, var en av de som drabbades. Hon förlorade Båtsman, en av sina två katter.

– Han hittades nedtryckt i grannens brevlåda. Vi trodde först att någon kört över honom med bil och skrev en insändare till Lerums tidning och frågade varför den skyldige inte vågade stå för det han gjort, berättar Lina.

Hon fortsätter:

– Då skickade killen ett brev till oss, kallade sig för kattmördaren och beskrev precis hur han dödat Båtsman, hur mycket min katt hade lidit, hur den skrikit och jamat.

För Lina, hennes sambo och barn lever minnet av händelsen än i dag:

– Folk säger att ”det var ju bara en katt”. För oss var det dock en familjemedlem och en bror till den katt vi har kvar.

 

Eftersom hon, genom syskon och skolkamrater, kände till den unge gärningsmannen sedan innan blev Lina inte direkt förvånad när han häktades.

– Jag lärde mig att ”riktigt sjuka människor” finns i verkligheten, inte enbart på tv. Ingen frisk person ger sig på djur, dom är helt försvarslösa.

 

Kattplågaren i Lerum dömdes till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

I beslutet, som omprövades så sent som 5 mars, står det att 24-åringen har tillstånd att ”på egen hand vistas utanför avdelningen men inom sjukvårdsinrättningens område”.

 

Joel ander heter numera Peter Björklund på facebook. Joel ander false name on facebook is Peter Björklund.

Länk: https://www.facebook.com/people/Peter-Bj%C3%B6rklund/657976897#!/profile.php?id=657976897  

 

Ingen är anonym som sagt..Lille cp joel tror uppenbarligen att man kan vara anonym men..guess what you cant. ;) Jävla efterblivna pajas. Joel ander aka "Peter Björklund." Märks på hans ansikte att hans mamma och pappa är syskon. And you aint no picasso you fucking psyko.

 

                  Fuckfacet Joel ander.

 

Joel ander tortured and killed cats and dogs in 2008-2009. He got psychiatric care and is still sitting there and rotting away.

 

 

Vad vill jag säga med detta? Ja att man ska ta konsekvenserna för sina handlingar. Allt man gör får sina konsekvenser oavsett om det är bra eller dåligt. Kräk som dessa förtjänar inte att skyddas eller vara anonyma. Vad hade alla dessa försvarslösa djur gjort för att förtjänas att plågas och dödas? Absolut ingenting. Dom bara råkade finnas.

 

 

Det enda jag önskar jimmi inthep hansson, gökan arslan, abdullah ahmad thabit och joel ander och alla andra misslyckade fega djurplågare är en, Smärtsam utdragen och plågsam Död.