why isn't my sunflowers growing?

05.05.2014 11:11

Godmorgon kära läsare. Jag har ett bekymmer som jag hoppas någon av er kan hjälpa mig med. Ni är ju många som läser bloggen och nu undrar jag ifall någon av er alla är blomkunnig??

För två veckor sedan odlade jag solrosor och lite grönsaker i husets trädgård men inget har ju fan vuxit ut?? Det enda som vuxit upp är en ful jävla maskros. :( Vad gör jag för fel?? Min pojkvän säger att det är för tidigt än och att det kommer växa inom kort men det har ju redan gått två veckor utan någon som helst resultat! Bara den där fåniga maskrosen som jag slet bort..Gissa vad besviken jag blev när jag såg att det var en maskros och ingen solros som vuxit upp.

Jag har aldrig odlat något tidigare och ser fram emot att se ett vackert resultat med massa stora solrosor och grönsaker! Men just nu är det nada, nichts, nothing, zit, niente, nista, rien. :( Gör jag något fel? Jag har vattnat duktigt och ödslat över med hönsgödsel. Något mer jag bör göra? Eller är det bara att vänta som min pojkvän säger? Tålamod är ju inte min starkaste sida..Skriv via mail och berätta ni som kan sånt där. Vill ha massvis med tips!

Annars är allt hur bra som helst. :) Jag har inrett köket i vitt och blått och ska idag iväg och köpa blåa vaser och ljus samt en blå köksklocka att ha i köket. Måste matcha våra vackra blåa gardiner! Vi har även investerat i en ny grill som är hur bra som helst. (Den är mycket större i verkligheten) Men det är en del kvar som badrummet och målningen av huset!

Vi åker dessutom till Miami i sommar och måste kolla runt lite när det gäller hotell! Hotellet vi hade bokat från början visade sig vara en mindre besvikelse efter lite research. Så nu måste vi hitta ett annat bättre hotell nära south beach och 5-stars of coooourse. ;) First class all the way baby hahaha! :))

Måste visa mitt senaste köp när det gäller solisar. Den här skönheten från bvlgari kommer jag använda en del i sommar. <3 :) Fina eller hur? :)

Nu orkar jag inte sitta här och babbla mer med er, ska dricka upp mitt kaffe i min jättekopp aaahaha och sen iväg och shoppa lite men vi hörs mina små puss puss på er! :)