Urk

16.03.2014 13:50

En sak som jag märkt är allt fler småtjejer går och opererar pattarna för att få uppmärksamhet. Fula småtjejer snackar jag om. Dessa små liv tror att ett par opererade pattar är vägen till lycka och framgång. Sorgligt inte sant? Nu menar jag inte att det är fel att operera pattarna, men om man tror att endast DET ska göra att man når framgång så är man helt feeeeeeeeeel ute. Inte nog med att dom ser ut som krigsskadade offer i ansiktena dom är även helt intelligensbefriade. Utbildning och kunskap finns inte ens i deras kosmos. Patetiskt...Och alla dessa patetiska wannabees som ska blogga om deras bajsliv..Dom ploppar fram lik ogräs från ingenstans och tror att vi andra ska give a shit om deras ointressanta liv. Suuuuuuuuuuuck man blir fan nästan bajsnödig av det. Get over yourself liksom.

 

 

 

 

Ännu en gång vill jag poängtera för alla tröga småttingar där ute. Jag är inte och fatta INTEEEEEEEEEEEE emot skönhetsingrep då jag själv fixat mina bröst för ett antal år sen. Jag är för skönhetsingrepp. Kommer antagligen lyfta mig både här och där när jag blir äldre. MEEEEEN om man tror att det räcker så är man helt jävla nollställd i huvudet. IQ riskorn med andra ord. Ja det finns många riskorn till hjärnor där ute..Riskorn med stora rattar och ingen fungerande hjärna eller snyggt yttre heller för den delen..Gaaaaaaaaaah..

 

 

En annan sak som irriterar mig är när äldre kvinnor typ 40+ kollar snett på oss som ser bra ut. Ni vet vilka jag menar, dom där lönnfeta/feta fula gamla osäkra bleka haggorna som aldrig skulle visa sig nakna för deras gubbar i dagsljus. Deras valkar och lager på lager hud är nämligen för anskrämliga. Fula WT haggor som tycker att alla som opererar sig är ytliga bitches och hoes. I själva verket skulle blåvalarna själva behöva rejäla plastikoperationer och fettsugningar ala deluxe för att få i ordning på späcket dom kallar för kropp. Så istället för att glo ilsket på alla brudar som är snygga så bör ni lägga den energin på er själva era gamla avundsjuka drägg. Ut och träna och rör på fläsket, fixa lite spraytan och skönhetsoperationer så kanske ni också kan se någorlunda vettiga ut. (om det nu är möjligt dvs) Och då kanske ni slipper se era karlar kolla in oss snygga med trånande långa blickar hahaha.. Get it? :)

 

 

Oh well nu ska jag ut och pw lite i solen. Åt som en dinosaurie på resturang igår och nu ska buken trimmas i solen! Vi hörs sen pöss!