Uppdatering!

11.12.2013 13:43

Ni som mailar och undrar hur det gick med min katt Biff. Knölen visade sig vara en inflammerad ofarlig vårta och den är numera bortopererad! Så det var glädjande nyheter för mig och min kille. :)) <3 Biffis mår bara bra och leker på som vanligt. :)

 

 

Dock har jag börjat känna lite illamående tidigare på dagarna. :( Det går av och till. Ibland känner jag inte av illamåendet och ibland vill jag typ spy. Vad kan det bero på? Aja ska till sjukhuset och kolla upp detta i veckan..Nu känner jag mig lite illamående igen. :( Vilket inte är bra då jag ska julshoppa och äta middag ute med mamis idag. Efter det ska vi åka och basta. Ska ta en värktablett nu och hoppas på det bästa!

 

 

Jag brukar aldrig bli sjuk annars. Mitt immunförsvar är mycket bra. Bättre än det flestas. Blir typ aldrig förkyld medans folk i min omgivning ofta går runt och är sjuka och snoriga. :) Sist jag var riktigt förkyld var jag 10 år. Men det här illamåendet jag fått på sistone vill ej släppa. :(( Aja ska ju till sjukhuset i veckan och då lär jag få veta vad det är..Och jag som hatar sjukhus och sjuka människor blääää..:/

 

 

Oh well..Tänkte jag kunde lägga ut min önskelista ifall jultomten (min pojkvän) skulle se och bli inspirerad. ;))

 

Ugg tofflor (har redan slitit ut mina gamla)

 

 

MK klocka

 

 

Tomas Sabo ring

 

 

Parfym från Versace

 

 

Decleor produkter

 

 

Halsband från swarovski.

 

 

Lyxig SPA-WEEEKEND

 

 

Hörlurar friends till min Iphone 5s.

 

 

Michael Kors väska.

 

 

Kosta boda vas. (open minds serien)

 

 

Armband swarovski (Royal)

 

 

Hihihi det var min önskelista. :) Och jultomten, jag vill ha precis allt jag önskat mig. Blink blink ;))