Ugly grannar

04.10.2013 12:40

Alltså usch vilka fula grannar man har...Stackars mig som måste se dessa åkerspöken varje dag..Den ena ser ut som Quasimodo och dom andra ser ut som  ödlorna i V..Så groteskt fula..Till och med deras barn ser ut som små missfosters..Mini missfosters..Jag har faktiskt sagt det till en av dom. Jag är ingen elak person men någon måste ju säga något eller hur? Jag får alltid sån lust att sparka den ena dreglande missbildade ungen i truten varje gång jag ser honom..Höhö närå skoooojar..Jag vill bara dra i hans stora utåtstående parabol-liknande öron lite. ;) Aja tur att man åker bort imorgon så mina ögon får vila från fula grannar..Det svider att se på fula människor, visste ni det?

 

 

Men nä det är insidan som räknas, nu ska inte jag vara mean. I slutändan är det alltid insidan som räknas. Men hallå..fula människor kan väl ändå putsa till utsidan med va? Insidan är inte heller allt faktiskt. Put some motherfucking makeup on that hideous face will ya?  

 

 

Ajaaaaaaaaaa mina åsikter min blogg. Dont like it then fuck off. :) Såå vad händer ikväll mina kära läsare? Ikväll ska jag och baby och ett annat par ut och äta middag och sen blir det utgång. Var vet vi inte än. Brukar ändå alltid vara jag som bestämmer det i slutändan. :) Men eftersom vi ska upp tidigt imorgon och åka med flyget så blir det inte alltför sent och vilt ikväll hehehe..Men av nån anledning brukar jag alltid klä av mej när jag är full..:/

 

Sköt om er alla mina fina så hörs vi när jag är tillbaka. Pöss pöss mina små...Gonna miss u...