Udda fanmail!

28.10.2013 13:16

Jag får många fan-mail av mina trogna läsare, vilket uppskattas mycket. :) Ni är såå söta mina egna små godingar. ;) Men vissa fan-mail är av lite "udda" karaktär. Jag tänker publicera några av alla dessa lite ja ovanliga fan-mail jag får flera gånger i veckan..Haha..Ni vet vilka ni är. ;)

 

 

 

 

 

 

Jag har även fått en hel del modelluppdrag! Till er som mailat mej om olika modelljobb, jag hör av mej till er alla inom kort. Bara för att jag inte svarar direkt så innebär det inte att jag inte är intresserad. Det beror enbart på brist på tid. (jag har ett vanligt jobb också) Men jag hör av mej till er inom kort! Tar er i turordning ok? Det fanns speciellt ett modellupdrag som jag gillade extra mycket. Det var du som ville fota mej vid karlskrona skärgård. Men jag hör av mej till dom som är mest intressanta inom kort! :)

 

 

 

Ni som undrar hur jag är och jobba med. Jag är en glad tjej med skinn på näsan! Jag har modellvana då jag jobbat som modell i antal år. Jag har stor vana att stå framför kameran och är lätt att jobba med. Givetvis tar jag ett arvode vid varje photoshoot. Jag jobbar självklart aldrig gratis. Arvode diskuteras innan photoshoot. Jag ställer inte upp på naket eller porrjobb. Där är jag stenhård! Men annars är jag som sagt var glad och lätt att jobba med och proffsig på det jag gör. :) Jag gör mitt yttersta och är perfektionist på alla modelluppdrag. Jag vann även en skönhetstävling på nätet som 18-åring. Hemsidan hette då pxlbabes.com. Dock är den numera nerlagd. Pxlbabes.com anordnade skönhetstävlingar i olika omgångar där man kunde rösta på sin favorit babe. Och den tävlingen vann jag när jag medverkade vid ett tillfälle! Det fanns 500 andra tjejer som var med och tävlade och jag slog dom alla med hästlängder. :) Och en fotograf vann en internationell fototävling med en bild han tagit av mej. Dock fick inte jag se röken av vinstpengarna han vann! Han behöll allt själv! Jävla pissluffare! Men jag fick min lilla hämd för det hihih..;) ;) ;)

 

Jag lägger ut några ex på modelljobb jag gjort: