Se hit djurvänner!

20.01.2014 13:13

Är ni som jag djurvän? Vill ni göra något för alla utsatta djur? Jag älskar djur och försöker alltid hjälpa till så gott jag bara kan.

 

 

Gör som jag och bli fadder åt en tiger. I början av 1900-talet fanns det runt 100 000 tigrar. Nu finns endast ca 3 500 i några få länder i Asien. Tre av åtta underarter är redan utdöda och den syd-kinesiska tigern är mycket nära total utrotning. Det är inte ok. Vill du hjälpa till? Se länk nedan.

 

Länk: https://www.wwf.se/insamlingsportal/fadderskap/tigerfadder/1535905-tiger-kampanjsida-illegal-djurhandel-2013

 

 

Djur misshandlas världen över. I vissa fall ses de endast som redskap, eller som en plåga som inte bör finnas till. Djuren är maktlösa och kan inte försvara sig själva. De är beroende av att det finns människor som bryr sig om dem. Bli Animal Protector och stå upp för de djur som behöver dig. Med ett fast månadsbelopp kan du vara med och skapa en bättre tillvaro för dem. Jag är redan en Animal Protector - bli en du med.

 

Länk: https://www.wspa.se/default.aspx

 

 

 

I sverige finns det över 100.000 hemlösa katter. Oftast dör dom långsamt av svält och olika former av skador. Känner du för att hjälpa till? Stöd ditt lokala katthem med en liten slant. Utan bidrag av oss klarar sig inte katthemmen. Tänk på att det är kallt i hela sverige nu. Det tycker även våra hemlösa katter, så hjälp till. <3

 

 

Please help all unfortunate animals to a better life. <3