Precis vaknat...

21.10.2013 12:57

 

Mmmm god morgon alla fina. :) Jag har precis vaknat och klockan är 12.00 mitt på dagen..Var är min kaffe och smörgås? Hmmm..jag vill ha en slav som alltid väcker mej på morgonen med kaffe och smörgås. Med wästgöta kloster ost på! Min favorit ost är wästgöta kloster...Mmmmmm..Baby är inte hemma för då hade han fixat det direkt åt mej..

 

 

 

Aja..Får väl fixa en kines/polsk/vietnames/balkan/thai slav åt mej..Folk från dessa länder brukar vara bra slavar har jag hört. Kan det stämma? Och billiga i drift? Aaaaaajaa..Jag vaknade kåt iaf..Trosan vart lite fuktig. Jag gned mitt gosedjur mot lilla musen tills jag kom. Det var härligt. :))) Det var mitt gosedjur Herr bertil som är en hund av tyg som fick äran att gnida sig mot mej. En sak som händer mej ibland är att jag får orgasm när jag sover. Hur vanligt är det liksom? Är jag översexuell eller vad? Jag får orgasm i sömnen minst två gånger i månaden. Knepigt...Någon mer än jag som upplever detta?

 

 

Så vad händer idag. Jag och min halvbror ska titta på bilar.:)  Närmare bestämt mercedes. Jag har bestämt att jag ska ha en merca nästa gång jag byter bil vilket blir nästa år. (Just nu har jag en nissan qashqai suv modellen) Jag ska visa vilken merca jag vill ha:

 

 

Snygg va? Jag har snöat in mej på denna modell. :) Tidigare ville jag ha en chrysler 300 c men jag har ändrat mej. En merca ska det vara. :) Jag ska även ha kromade snygga fälgar till. Ni förstår snygga fälgar gör mycket på en bil. Och då ska dom allra helst vara kromade. Jag är dock ganska kräsen när det kommer till fälgar...Typ såna fälgar gillar jag:

 

 

Får se vad jag hittar idag! :) Men jag skulle typ aldrig köpa en volvo. Bara fattiga slödder som kör volvo hahaha..;)

 

 

Dåså! Jag tänkte svara på en fråga jag ofta får av er läsare! Ni undrar vad jag tänder på för typ av killar. För det första tänder jag på långa killar. Gärna tatuerade. Han ska vara muskelös och vältränad. Älskar stora händer på män. Och han ska liksom se ut som en bad boy men vara en good boy. Fattar ni? Och ögonen och läpparna är viktiga. Blicken framför allt. När det gäller personlighet så gillar jag ödmjuka, artiga, trevliga och vänliga killar MEN INGA TOFFELHJÄLTAR. Han ska inte vara FÖR snäll för såna män äter jag lätt upp. Han ska helt enkelt vara vänlig men bestämd. En man ska vara en MAN. Fattar ni? Han ska bete sig som en man och inte som en fjolla. Han ska med andra ord inte sminka sig eller plocka ögonbryn eller gråta när han ser en romantisk film eller dylikt. Han ska även vara lite blyg. (tänder på det) Vad menar jag med blyg? Ja han ska inte vara en pajas och synas och höras jämt. Han ska liksom hålla sig i bakgrunden men ändå ha mycket självförtroende. Han behöver inte gapa och hävda sig för att märkas om ni förstår vad jag menar? Han får dessutom gärna vara lite tystlåten..Sånt är bara sexigt. ;) Han ska dessutom ha fötterna på jorden och ha HUMOR. En man utan humor är som ett mjölkpaket utan mjölk. Jag gillar att skratta och det måste min pojkvän också gilla! Och han måste vara djurvän! Och framförallt ska en man vara dominant i sängen! Gärna med en stor smaskig kuk. ;)  Hans livsuppgift ska helt enkelt vara att ta hand om mej! Allt detta stämmer in på min pojkvän och därför söker jag INTE efter andra män. Jag är nöjd med min pojkvän. Och bara honom. Fattar ni hinten?

 

 

Ideal utseendet på en man ska vara som Jax Teller i sons of anarchy. Ser man ut som han gör så blir det massa ++++++++ poäng. ;) Han är såå jävla snygg och sexig mmmm..Jag vill göra snuskiga saker med honom..;) Undrar om han kuk är stor och grov? I know he would dump he`s ugly girlfriend if he saw me..:) Mmmm he makes my pussy wet every time hihih..I want jax teller...Den enda jag skulle vara otrogen med mot min pojkvän är jax teller. (hoppas inte min pojkvän läser detta hehe) Lägger ut bilder på jax teller så ni får se hur en perfekt man ska se ut. <3

 

Så här ska en man se ut:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni som frågar om jag tänder på utländska män. Typ mörkhyade män. Nej det gör jag inte. Och det beror på lite allt möjligt. Dels så finner jag dom oftast inte attraktiva utseendemässigt och dessutom brukar dom oftast vara skräniga och gapiga och kaxiga. Dom försöker hela tiden hävda sig av nån anledning. Och sånt gillar inte jag. Ett sånt beteende tyder enbart på dåligt självförtroende. Män som beter sig vilt och uppför sig dåligt är inget som tänder mej! Oavsett nationalitet. Och deras syn på kvinnor är inte något som lockar heller. Så nej tack. Och nä jag är inte rasist bara för att jag inte tänder på utlänningar så sluta gasta rasist så fort man skriver något som inte upplevs som positivt era idiotjävlar.

 

 

Nu vet ni det med! Nu ska jag fixa kaffe och duscha och sen bege mej ut och kolla bilar! :) Förresten kul att mina läsare ökar för varje dag, fortsätt så. :))) Pusseli!