Nu bär det iväg

21.12.2013 11:19

Hej alla jultomtar och tomtenissar! :))) Idag ska jag och killen ut och handla julmat och köpa dom absolut sista julklapparna! Självklart ska även våra älskade katter ha julklappar. :) Det kommer bli lite kattleksaker och massa gott för dom att äta på julafton. :) Därefter ska vi äta lite thaimat och sen bege oss iväg till min killes stuga på landet! Jag har pyntat så fint där med massa jultomtar på gården som blinkar och girlander i träden haha..:P Min kille tycker jag överpyntar men det skiter väl jag i! Det ska vara överdrivet mycket julpynt på julen, tycker inte ni det också? Jag brukar go crazy varje jul och pynta varje hörna med nån tomtejävel!

 

 

Och tomten har redan varit här och överröst mig med julklappar från Gömda juveler. :)) Jag fick ett läckert nattlinne i svart och ett par vinröda leggings som satt snyggt och tajt på mig. :) Är hur nöjd som helst! <3 Lägger ut bilder på mig när jag poserar i dom.

 

 

 

 

 

Ni kan hitta dessa kläder på deras hemsida samt mycket mycket mer läckert! Dom har fått in nya grymt snygga nyårsklänningar som ger ett habegär.:) Massa glitter och glamour för oss brudar! Ni vet väl att ni har en rabatt att nyttja där? Just nu kan jag erbjuda mina snygga läsare en grym rabattkod att utnyttja på gömda juveler hemsida. Så här innan jul och allt. :) So check this out!

 

Mina läsare får 250kr i rabatt ( minsta ordervärde 800kr) när ni handlar på www.gomdajuveler.se

 

Ange bara DRAMAQUEEN i rabattkodsfältet i kassafönstret så dras rabatten av automtiskt. Det blir min julklapp till er goingar! ;)

 

 

Slutligen vill jag passa på och önska alla mina läsare och fans en Riktig God Jul och ett Gott nytt år!! Jag är så glad att mina läsare ökar hela tiden så tack! Fortsätt följ mig även nästa år. <3

 

I want to wish all my readers and fans a Merry Christmas and a Happy new year! Se ya all next year! ;) xoxo

 

/Missprincess

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Hihihihihihih ;)