Naglar och utbrott!

14.04.2014 21:57

Tjena alla läsare. Först kan jag meddela att mina bloggläsare blivit ännu fler. :) Ni är många som läser min blogg vilket är super kul ju. :) Till alla nya läsare om ni vill veta mer om mig så scrolla neråt bland blogginläggen. Finns ett extra långt blogginlägg där jag berättar lite smått och gott om mig själv. :)

Annars har jag varit och fixat mina naglar idag samt handlat yttligare saker till huset. Köpte bland annat lite lyktor att ha ute i trädgården samt lite annat fint att ha ute på altanen. Vi ska nämligen dit igen till påsk och fixa lite. Killen min har redan lagt ut soffgruppen och rengjort stenplattorna som soffgruppen står på! Snyggt blev det. Jag gillar när män jobbar hahaha! Aja efter shoppingen idag blev det middag ute med min halvbror. Han har träffat en brud som han vill att jag ska träffa. Som om jag är sååå intresserad liksom? Jaja..jag träffar henne när jag har tid och lust. Just nu är det så mycket som händer i mitt liv. Andra mindre intressanta saker såsom att träffa min brors kvinna får helt enkelt vänta. Men när jag träffar henne ska jag granska henne nooga aaahahaha..Jag kan vara lite jobbig mot mina syskons respektive hahaha..men jag måste kunna ställa frågor som kan anses som.. ja vad ska man säga obekväma? Och ger man inte rätt svar så är man pang bang väck från min lista. Hahaha närå egentligen bryr jag inte mig så mycket om mina syskons respektives. Så länge dom är vettiga och inga fucking miffos. Dom ska veta sina platser helt enkelt.

Nåvääääl jag har varit lite ilsken idag. Ilskan har liksom kommit och gått lite under dagen. Jag fick ett utbrott på både min manikyrist och på en lallande anställd i en butik. Samt min bror fick sig en släng av mitt dåliga humör. Och när jag får mina utbrott blir jag riktigt riktigt otrevlig. Vilket en del fått uppleva. Är det något som gör mig redigt irriterad så är det fan tröga typer. Har man sagt att man ska göra något så ska man göra det DIREKT och felfritt. Jag vill inte vänta. Och ställer jag en enkel fråga ska jag ha ett snabbt och effektivt svar. Och inte långa jävla monologer. Jag är inte intresserad av det. Så prata inte genom nattmössan med andra ord!

Jaa whatever..Min kille är hemma hos sin pappa och hjälper honom med lite småsaker så jag tänkte passa på och kolla på Games of thrones nu. Någon som kollar på den serien? Jag blev fast efter den där våldtäktscenen i säsong ett hahaha..Finns en scen där lilla oskyldiga prinsessan skulle få sig lite rape-sex av den stora vidlingen, då jävlar fångade det mitt intresse hehe ;) Och den där vildingen är det ingaaaaa fel på om jag säger så. :))) Men jag hade gärna velat se mer av rape-sexet men men man kan inte få precis allt här i livet. ;)

Sist men inte minst lägger ut två bilder på resultatet av mina snygga nails. Vad tycks? Fint va? :) Nattinatti alla nya och gamla läsare! Förhoppningsvis är jag en muntrare tjej imorgon!