Mina presenter och hårfärg!

23.09.2013 11:06

Hej hej mina gullefjun missprincess in tha fucking hoooooouse eeeeeehehe! Usch nä va fult det lät. Nu ska inte jag låta som vissa fjantiga bloggerskor som alltid ska börja varje mening med nån slags gangzster wannabee text från nån ball förort till LA. Ni som håller på med sånt, sluta genast upp. Låter riktigt töntigt ska ni veta. För det första bor ni inte i USA. För det andra sluta lek något ni inte är era svennebananer. ;) 

 

 

Oh well! Hoppas ni alla haft en skön och härlig helg. Min har varit helt perfekt och den blev ännu bättre igår när jag fick veta vad min pojkvän köpt åt mig. Jag fick ett jättevackert armband med matchande örnhängen från swarovski. Sååå vackra kan jag meddela. :) Tack snälla älskling, du skämmer bort mej alldeles för mycket. :) Men fortsätt med det för all del. :)) Sluta aldrig skämma bort mej. ;)

 

 

 

Och solen skiner idag och jag är så lycklig. :) Ska iväg om en stund och få håret färgat! Just nu har jag lite ljusare hår med ljusa slingor och det ska bort! Jag ska få mitt hår färgat i brunt igen! Lite mer åt chockladbrunt blir det nog. :) Mörkt hår är alltid mycket finare och ser fräschare ut än blont. Håller ni inte med?

 

 

 

 

Jag får många mail där ni undrar vad jag använder för skönhetsprodukter och om jag vill skriva mer om skönhet! Klart jag vill mina småttingar. :) Nästa inlägg blir mer om skönhet och skönhetstips, snällt va? :)

 

 

Och sist men inte minst, tack till er alla som mailar mig fina och snälla meddelanden. :) Jag får många fina mail av er så tack och puss på ER! Ha en bra dag allesammans pusseli!