Måndag!

16.12.2013 13:16

Hey alla glada och ledsna! :) Idag är det måndag och det är en dryg vecka kvar till jul. :) Känner ni av julstressen?? Det gör inte jag! Jag har köpt alla julklappar förutom en och den ska jag köpa imorgon! Var ska ni fira jul mina småttingar? Jag och min kille och våra katter och hans familj och min familj ska fira jul i min killes stuga på landet. Dock är inte hans syster välkommen eftersom hon är en sån RAGATA! Hoppas hon läser detta nu. :) Jag tycker verkligen illa om henne! Hon är ful, äcklig och jävligt otrevlig och dessutom har hon ruttna tänder! Alla vet att hon inte har råd att gå till tandläkaren och få det där möglet hon kallar för tänder fixade. Och jag vill inte behöva spy upp julmaten varje gång jag ser hennes tänder! Så jag har förbjudit henne och hennes fjolliga man och barn att komma. Så det så! Elaka människor är INTE välkomna!

 

 

Nog pratat om den där skabbiga elaka haggan! I helgen som var så var jag och min pojkvän på ett lyxigt slott och myste!

 

Vi var där hela helgen och åt 5-rätters meny och drack massa champagne och bara relaxa! Fler härliga bilder på detta finns under mina bilder!

 

 

What else..Ja angående varför jag varit lite illamående på sistone. Det är inget jag kommer prata om i bloggen så dont ask! Ok? Just idag fick jag ett snyggt linne från gömda juveler. :) Lägger ut lite bilder när jag poserar i mitt sexiga linne. :)

 

 

 

 

Linnet hittar ni på www. gomdajuveler.se Och just nu kan jag erbjuda mina snygga läsare en grym rabattkod att utnyttja på gömda juveler hemsida. :) Så här innan jul och allt. :) So check this out!

 

Mina läsare får 250kr i rabatt ( minsta ordervärde 800kr) när ni handlar på www.gomdajuveler.se

 

Ange bara DRAMAQUEEN i rabattkodsfältet i kassafönstret så dras rabatten av automtiskt. Det blir min julklapp till er goingar! ;)