Lite om snygga mig :)

05.09.2013 14:20

Jag får många frågor av er nyfikna små troll! Så här kommer lite fakta om mej som ni inte visste om!

 

¤ Jag är väldigt impulsiv av mej!

 

¤ Mina favoritfärger är rött, svart, neonrosa!

 

¤ Jag har modellat!

 

¤ Mina två favoritserier är Breaking Bad och Sons of Anarchy!

 

¤ Jag har fyra katter ihop min pojkvän + jag hade en hund men honom gav jag bort!

 

¤ Jag har en sadistisk sida! Ibland gillar jag att plåga andra människor! Få dom att gråta, och må allmänt dåligt. Ja jag vet att det inte är bra! Men jag är inte helt normal så käft!

 

¤ Jag är djurvän! Och jag hjälper gärna djur i nöd! Jag har mycket empati för djur! Dock inte lika mycket för människor!

 

¤ Jag får ofta höra att jag är målmedveten och bestämd! Vilket stämmer mycket bra! Jag strävar alltid högt och går gärna över lik för att få min vilja fram. Och är någon i min väg så kör jag över idioten!

 

 

¤ Jag kan ofta bli besatt, nästan manisk av något. Men det kan vända rätt fort och jag tappar intresset lika fort!

 

¤ Jag är känslomänniska! Dvs jag blir arg fort, glad fort, och ledsen lika fort! När jag blir arg blir jag inte bara arg utan jag blir skogstokig! Och det innebär att jag kan kasta knivar, telefoner, krukor, och en och annan stol på den jag är arg på! Och ja ibland använder jag nävarna och lämnar därmed avtryck!

 

¤ jag är trevlig mot dom som visar respekt och är trevliga/vänliga mot mej! Men är man otrevlig samt respektlös mot mej så ger jag tillbaka fast 100 gånger värre!

 

¤ Jag är ganska ytlig av mej! Men jag anser också att yta inte är allt!

 

¤ Jag pratar mycket och ofta! Och jag har även lyckats ge andra huvudvärk på grund av mitt babblande!

 

¤ Jag gillar artiga män! Män som inte kan bete sig bra går bort! Att ha hyfs är bra! Jag föredrar en artig gentelman!

 

¤ Mitt smeknamn är Catwomen!

 

¤ Jag älskar och facineras av vargar!

 

¤ Jag kan upplevas som hård och tuff och kall i början men när man lär känna mej så får jag höra ofta att jag är ju trevlig och rolig osv!

 

¤ Jag har två tatueringar!

 

¤ Jag är gammaldags av mej! Jag föredrar att mannen betalar och tar hand om mej! Men för den delen är jag inte hjälplös!

 

¤ Jag hatar tidiga morgnar! Är nattmänniska!

 

¤ När jag var liten så försökte jag dränka en av mina syskon! Jag lyckades inte. Vilket är bra så här i efterhand!

 

¤ Jag har kort stubin!

 

¤ Jag gillar att få vara själv ibland! Jag behöver egentid och då vill jag vara HELT själv! Jag uppskattar verkligen att få vara ensam ibland!

 

¤ Jag blir äcklad av människor som spenderar massa pengar på det yttre men inget på annat såsom välgörenhet eller att bli bättre människor! Möglad stinkade ost och kattbajs på såna!

 

¤ Jag hatar oljud. Älskar tystnaden! Dock har jag alltid på högsta volymen när jag lyssnar på musik! Men om andra har hög musik på så klagar jag direkt haha!

 

¤ Jag är ganska hämndlysten! Det finns sååå många tillfällen som jag visat hur hämndlysten jag kan vara! Ett exempel var när jag repade mitt ex nya bil! Jag repade precis överallt samt punkterade däcken!

 

¤ Jag har en tendens att skrika mycket när jag blir arg!

 

¤ Jag avskyr dryga och arroganta människor! Skit på dom!

 

¤ Jag älskar tabasco och stark mat i övrigt!

 

¤ Jag har kollat om jag har ADHD eller nått annat men jag lider inte av något enligt psykologer! Är alltså 100% frisk både psykist och ja även fysiskt. Blir ni förvånade så ät skit!

 

¤ Jag är ganska krävande! Är jag ihop med någon så förväntar jag mej att han behandlar mej som en prinsessa och skämmer bort mej jämt! Jag vill ofta ha presenter och massa uppmärksamhet! Han ska lyssna på mej och alltid ställa upp! Min pojkvän stämmer in på mina krav! Vilket är tur för honom!

 

¤ Jag ogillar sega människor. Och människor som pratar sävligt och som är allmänt efterblivna! Och dom som inte kan bjuda på sig själva!

 

¤ Jag är rädd för spindlar!

 

¤ Jag älskar skräckfilmer! (Jag såg mina första skräckfilm när jag var 4 år)

 

¤ jag kan rapa hela alfabetet!

 

¤ Jag har en tendens att prata och skratta högt!

 

¤ Förr var jag riktigt elak mot andra! Dvs jag kunde kommentera fula människor och mucka gräl med allt och alla! Men sånt gör jag inte mycket längre! Jag har väl växt upp??

 

¤ I skolan mobbade jag andra elever och jag gjorde så det blev översvämningar i skolan samt att jag klottrade överallt! Jag blev avstängd tre gånger på grund av det! Jag slog dessutom ner en lärare med min sko! Inte bra jag veeeeeeeeeeet!

 

¤ jag hade även en kortare relation med en manlig lärare när jag gick i 8:an!

 

¤ Jag älskar att visa upp mej! Jag är med andra ord exhibionist! Och det har jag alltid varit!

 

¤ Jag har varit otrogen i alla mina förhållanden. Men jag är inte längre otrogen!

 

¤ Jag festade och drack ofta förr men jag har lugnat ner mej lite nu! Förr festade jag 4 gånger i veckan ibland mer! Nu är det lite mindre! Dock röker jag mycket! Min kille tycker inte om att jag röker och han gillar inte heller att jag blåser ut rök på hans ansikte!

 

¤ Jag älskar människor med humor och som kan bjuda på sig själva! Dryga stela tråkiga typer går bort!

 

¤ Jag ogillar verkligen fega och snåla människor!

 

¤ Jag anser att pengar går före kärlek!

 

¤ Jag föredrar kvalitet framför kvantitet!

 

¤ Jag älskar skor och väskor! Michael kors är en klar favorit när det gäller väskor! Jag älskar även smycken! Jag har flera lådor och smyckesskrin med smycken och klockor!

 

¤ Jag är misstänksam av mej! Jag har svårt att lita på andra!

 

¤ Jag köper inte päls då jag anser att päls är snyggare på djuren! Jag tycker det är moraliskt fel att köpa päls! Djuren blir flådda levande bara för att vi ska kunna bära päls! Hur tror ni det känns för det stackars djuret att bli skinnflådd levande?! Tänk på det innan ni köper päls hörni!

 

¤ Jag får ofta höra att jag är oförutsägbar!

 

¤ Jag älskar att dansa och sjunga högt! Inte alla som gillar när jag sjunger! Va fan jag sjunger bättre än Whitney houston liksom! Eller? Vänta hon är död va? RIP Whittan.

 

¤ Jag gillar Bad boys! Bad boys med ett gott hjärta! Alltså jag gillar bad boys men dom ska ändå jobba och ha ett gott hjärta och vara rättvisa! Förstår ni hur jag menar?

 

¤ Jag älskar hård sex! Ju hårdare desto bättre! Jag är extremt porrig och horig i sängen och jag älskar suga balle. Jag är en hora i sängen men en lady utanför. Stämmer så bra in på mej! Ler

 

¤ Jag säger alltid vad jag tycker och tänker!

 

¤ Jag och en tjejkompis gjorde inbrott en stuga när vi var 12 år gamla. Inte bra! Sånt skall man ej göra!

 

¤ Jag har haft tele6 med en kusin! Men han är så snygg och jag kunde inte låta bli!

 

¤ Jag onanerar ibland när jag kollar på sons of anarchy och då speciellt när jag ser Jax! Jag är fruktansvärt kåt på Jax samt även lite kär i honom. Jag vill ha honom! Hjärta

 

¤ Jag är översexuell av mej! Jag älskar få kuk i mej! Både i munnen och musen min!

 

¤ Jag haft 3-kant, 4-kant och även 5-kant.

 

¤ Jag har haft tjejsex! Dock föredrar jag sex med män!

 

¤ Jag är ganska trång där nere! Vinkar

 

¤ Jag har fixat brösten men bara det! Allt annat är äkta!

 

¤ Jag har noll tålamod!

 

¤ Jag är väldigt sprallig av mej! Har svårt att sitta still!

 

¤ Jag är VÄLDIGT envis!

 

¤ Min mamma är iranier och min pappa är svensk!

 

¤ Jag är född på 80-talet!

 

¤ Jag älskar att shoppa! Mina föräldrar gillar inte att jag spenderar så mycket pengar på prylar/kläder/skor/väskor! Men vem bryr sig om vad dom tycker?

 

¤ Folk brukar älska min sjuka humor! Jag älskar min humor med! Ler stort

 

¤ Jag är rätt pedant av mej! Det ska vara städat och rent överallt annars får jag andnöd! Typ...

 

¤ Jag gillar långa män! Och större modell av kukar! Ja storleken har betydelse, tro inget annat!

 

¤ Jag gillar inte magra män eller tjocka män heller för den delen!

 

¤ Jag vet vad jag vill och jag ger mej inte förräns jag får som jag vill! Min vilja är det som gäller! Jag gillar att bestämma i mina relationer och bekantsskapkrets! Jag gillar faktiskt att bestämma överallt hehehe!

 

¤ Jag gillar att skriva med utropstecken! Vissa gillar punkter men jag föredrar utroptstecken! Det visar styrka! Så fler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

¤ Jag har gjort en hel del dåliga saker när jag var yngre och vissa så allvarliga att jag inte nämna dom i bloggen. Dock tillhör det förflutna just det förflutna och man lär sig av sina misstag eller hur! Jag är inte längre samma kvinna. Dåså nu bjuder jag inte på mer info!

 

 

Och till alla som mailar mej och frågar om träffar hit och dit. Jag är en UPPTAGEN kvinna. Jag vill inte träffa andra män. Men så klart skulle jax teller från sons of anarchy höra av sig så skulle jag dumpa min pojkvän för honom hahahahaha...{#smileys123.tonqueout}

 

Och till alla som mailar och ber mej uppdatera. Jag  gör det när jag själv vill och har tid. Det hjälper inte att tjata om bilduppdateringar. Så tjata inte. Nu ska jag till simmhallen med en vännina och simma lite samt basta, mysigt va! Jag ska försöka att inte dränka henne i bassängen denna gång! Ja jag har en förkärlek till att dränka andra! VinkarCiao!