Katsumi.se

05.12.2013 11:59

Nu har jag precis internet shoppat lite! Denna gången blev det på en av mina favoritbutiker katsumi.se  Jag klickade hem ett par stövlar med snörning såååå läckra! :) Köpte även två guldiga klänningar. :) Lägger ut bild på stövlarna jag klickade hem:

 

 

Kommer passa fint på mig. ;)

 

Det finns så mycket sexigt så det blir liksom svårt att välja hihi..;) Besök gärna www.katsumi.se för lite julinspiration så här innan julklappar ska inhandlas.:)

Vem skulle inte uppskatta ett sexigt underklädesset liksom? Blink blink..;) Lägger ut några ex på sexiga kläder och grymt porriga underkläder som ni kan hitta på katsumi.

 

             Denna önskar jag mig i julklapp. :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt det här och massa annat smått och gott hittar ni på www.katsumi.se   :)

 

Sitter just nu och dricker en stor kopp kaffe och glor runt lite på katsumi, blir nog lite mer shopping känner jag haha..;) Efter det ska jag iväg och få mina fransar fixade. Dom ska bli riktigt långa och fina. :)) Sen ska jag hem och hämta min ena katt Biff och åka till veterinären. Han har dessvärre fått en konstig knöl på sidan. Sist jag var hos vet så kunde dom inte säga exakt vad det var för knöl. Så idag ska jag dit igen med min lille bebis och få en diagnos. Håll tummarna att det inte är något farligt..:/ Hoppas det är en fettknöl bara..Vilket jag tror att det är faktiskt. Kommer balla ur om det är något allvarligare...Nåväl vi får se..Efter det ska jag och pojkvännen hem igen och lämna biff och åka iväg till gymmet. Han har lovat att gymma ihop med mig idag. :)) Sen ska vi iväg och äta något och efter det åker vi hemåt igen. Så kommer min dag se ut. :) Aja måste dricka upp kaffet nu och beställa något mer på katsumi och sen iväg och få mina fransar fixade och fina. :) Hoppas ni får en bra dag allihopa puss puss!