I wanna do bad things with you

31.03.2014 11:59

Då var man tillbaka till sitt! Det har varit mycket trevligt i eeeeeeestockholm och vi har röjt och haft det mycket myyyyycket braaa. ;) Och jag har köpt såå mycket fint. :) Bland annat två nya MK väskor och skor och nya solglasögon och mycket mer. :) Älskar stockholm och kan tänka mig att flytta dit nån gång i framtiden! Aaaah men nu blir det andra bullar här. I veckan ska jag pröva på ett nytt massageställe! Jag har hört massa positiva saker om massören ifråga så det ska bli intressant att testa honom. :) Och sen ska vi iväg till ikea och shoppa lite nya möbler och nya köksredskap till huset. Vet inte om jag berättat om huset? Jo vi ska flytta ut till landet haha..Vi har ett hus som just nu används som sommarhus men vi ska flytta in där permanent senare i år. Det är en del som måste fixas och göras i huset innan jag flyttar dit. Jag kommer bestämma helt över inredningen! Inredningen som är just nu är inte riktigt min smak. Alla fucking jävla täljade figurer ska brännas och allt som ser lantligt och bonnigt ut skall slängas! Jag är mycket kräsen och har mina krav men det kommer bli jättebra i slutändan. :) Vi har även bestämt oss att kakla hela badrummet i svart och vitt. Klassiskt och fräscht! Ni kommer få följa hela utveckligen i bloggen. Spännande va? :) I övrigt ligger huset fint vid en sjö och relativt nära en större stad. Dock är jag ingen skogstjej men det ska väl gå bra ändå hoppas jag??

 

 

Minns en händelse förra sommaren. Jag blev jagad av en psyko geting när vi var på landet! Jag sprang i mina högklackade skor och skrek! Så högt som jag skrek då har jag nog fan aldrig skrikit. Getingen vart komplett galen! Lyckades iaf springa ifrån den där vidriga saken till slut! Aja får väl skaffa bättre insektsmedel och medel mot getingar kanske. Finns det ens sånt? Medel mot getingar alltså? :/ Nåväl nu ska jag till apoteket en sväng och sen blir det fika på stan med miriam!

 

 

Tack förresten för alla fina mail jag fått av er sötnosar! <3 :) Jag ska försöka svara på alla så fort jag hinner ok? Hoppas alla mina fina läsare får en skön dag i solen! :)