Hello

18.10.2013 13:05

Idag är jag lite gladare. :) baby hade köpt gula rosor åt mej som han lagt bredvid min kudde. <3 Så det första jag såg när jag vaknade var dessa vackra gula rosor. :) Så det var ju en trevlig överasskning. :) jag älskar nämligen rosor..Min favoritblomma. :) I just love roses...Undrar om jag kommer få något mer av baby idag hihih..Som typ smycken eller en resa kanske? :)) Vi får väl se...Bjuder på några helt osminkade bilder på mej..Nyvaken och osminkad. :) I have no makeup on this pictures. :)

 

 

 

 

 

Sååå..idag är det ju fredag..Och det blir faktiskt ganska lugnt ikväll..Ovanligt för min del men imorgon blir det persisk fest hemma hos min ena moster. :) Vi kommer bli 30 personer minst. :) Hon har gott om plats med tanke på att hon bor i ett stort fucking hus som jag älskar. :)) Och då blir det persisk mat MUMS och massa dans och sprit osv...;) 

 

 

Vill ni förresten veta vad jag gillar för typ av humor? Jo min favorit standup-komiker är Pablo Francisco. Såååå himla rolig. :)) Jag brukar alltid skratta så jag nästan kissar på mej varje gång jag ser honom uppträda. :) Baby gillar honom också. Nästa gång han kommer till sverige ska vi definitivt åka och kolla på hans show. :)

 

He´s the best: 

https://www.youtube.com/watch?v=LgrMi7KgNW8

 

 

Just det mina små troll..Shoppade lite tidigare i veckan..Köpte en lila MK väska och lila high heels bland annat..Snygga va? Sånt har väl inte ni råd med? ;)

 

 

 

Nåväl! Nu ska jag och baby ut och äta en sen lunch! Pusseli och ha en skön helg mina kära läsare! :)