Haters

23.10.2013 10:50

Idag fick jag mitt första officella hatmail. Någon manne skriver så här till mej:

 

Tänkte bara lämna min åsikt om din person: Du är en vedervärdig människa och jag skäms över att vara svensk när jag läser din blogg och det är sådana som du som gör att jag har ett genuint hat för en stor del av människosläktet. Du är så gravt ointelligent att du helt saknar empati, eller har förmåga att sätta dig in i situationer större än bloggar, stora läppar och smink, än mindre att förstå världen och universum. Det är tragiskt på ett sätt för personer som t.ex. mig som till skillnad från dig faktiskt ser världen för vad den är och hur människor i den agerar. Du kommer aldrig förstå mer än utseende och mode och i och med det ger jag upp hoppet på mänskligheten. Ska folk vara som dig förstår jag inte varför vi ska finnas till. Du är en total idiot som inte fyller någon funktion i denna värld. Jag hade vart otröstlig resten av livet om jag fick en sådan arrogant, oupplyst och blåst dotter som dig, jag hade skämts så.

 
Jag vill inte vara en del av ett släkte som har personer som dig i det. Jag är inte som du och kommer aldrig bli det. Du är allt jag avskyr i denna värld och det enda jag avskyr är elakhet, okunskap och tänket "jag är bättre än dig". Det är vidrigt.
 
/
 
 
För det första Manne är inte det en clown? Manne the clown något..Aja. För det första manne. Ser jag ut att bry mej om vad du tycker och tänker? Om du nu tycker jag är en sååååå arrogant och blåst person varför ens läsa min blogg? Vem är det som är blåst egentligen? Att du ens tagit dej tid och skriva en hel novell åt mej.. Ganska gulligt med tanke på att jag inte skulle ägna en efterbliven clown som dej en blick ens. :) Och för det andra, GET A LIFE WILL YA.
 
 
 
 
Till alla andra patetiska haters. Om ni håller med clownen mannen så läs inte bloggen. Eller kan ni inte låta bli? Det förstår jag eftersom ni alla tycker jag är en sån älskvärd människa med mycket att lära er småttingar. :)
 
 
 
 
 
 
Aja nog om detta! Nu ska jag ut och håna nån arab eller nått! ;) :P Puss till alla kära läsare och puss till DIG med manne din patetiska clown! :)