Hardcore fucking

03.04.2014 19:54

Hej hej alla, hur mår ni kära läsare? Bra hoppas jag? Jag mår bara fint, men ska jag vara helt ärlig så känner jag av stressen inför fixandet av huset. Sååå mycket som ska göras och vi har bara precis börjat. :/ Huset måste målas om och trädgården fixas och garderober renas, badrummet ska renoveras och allt som inte är snyggt slängas. Urk blir stirrig bara jag tänker på allt som skall göras där..Vi ska dit nästa helg och fixa och dona lite. Min älskade mami ska också följa med. Då kan jag ta lite fler pauser medans mami och killen min jobbar hehehehe...;) Nääää då. Ska hjälpa till..Lite..Kan ju alltid undehålla dom medans DOM jobbar? Lite sång och dans kanske? Fast nä, tror dom hellre badar i en bassäng med hajar än lyssna på mig sjunga..Typ..Ja just det vi har köpt nya trädgårdsmöbler en supermjuk soffgrupp med bord som vi ska ha i trädgården. Kommer bli såå fint till sommaren. Man kan sitta där och softa med en god kall drink och en tidning eller bok mmmm hihi..:)

Nåväl..Vart på massage i veckan och det var jätteskönt..Massören var kroat och som dom flesta kroater och serber trevlig. :) Visste ni förresten att kroatiska och serbiska inte är riktiga samma spåk? Jag trodde det var det eftersom kroater och serber faktiskt är samma folkslag. Deras tidigare land hette ju jugoslavien (innan kriget i början av 90-talet) och där pratade man jugoslaviska. Han förklarade att kroatiska och serbiska kan ungefär jämföras med danska och svenska. Man förstår språket och skillnaderna är ganska minimala. Han sa att tex tomat kan man säga på flera olika sätt på kroatiska. Typ värdelöst vetande men men...Till slut lyssnade jag bara med ett halvt öra..Han var väääldigt pratglad medans jag bara ville sova hahaha..Han svalde dock en hel del och rösten förändrades lite när han började knåda på min rumpa. Hmmm..Jag har fått en del knutar och han sa ”det märks att du kört en del knäböj”. Ja och jag springer en del och använder löpbanden på gymmet ofta svarade jag tillbaka. :) Men han var jättebra och det kändes skönt efteråt. Ska dit igen inom kort. Dock finns han i en annan stad så det blir att köra bil en bit men det gör mig inget! Han sa att jag är välkommen precis när jag vill även på söndagar. :)

 

 

Jajaaaaa whatelse..Dagen började med superglada nyheter till mig. :) Något jag velat göra och idag fick jag veta att det kommer bli av redan på måndag.. :) Blev såååååå glad! Ringde runt och berättade för vänner och familj. :D (tyvärr kan jag inte berätta om det i bloggen, lite för privat) Senare blev det långpromenad i solen med miriam. :) Under promenaden skulle jag skoja lite med henne så jag knuffade till henne lite försiktigt men hon var inte beredd och trillade omkull som en säck med potatis på gruset. Hon vart lite lagom road efteråt. ;) Hahaha..Efter det käkade vi flottig pizza aahaha..ja just..Fan vad min telefon plingar! Medans jag skrivit det här inlägget har någon skickat mig 15 sms. My gaaaad! Ska kolla vem den ivriga jäveln är och sen jag lägga en ansiktsmask och därefter skrubba kroppen och lägga mig i badet. Imorgon kommer bli en låång dag för mig! Ha det gott alla pusseli!