Halloj alla!

30.12.2013 12:34

Hoppas ni mår bra och att eran jul var skön och trevlig. :) Tack förresten för alla fina mail jag fått av er mina goa läsare. :) Bara för det ska jag blogga lite idag, har lite huvudvärk men för er skull blir det ett blogginlägg. Snällt va? :)

 

 

Ja nu är ju julen slut och granen börjar vissna. Typ..? Nä granen är ej vissen för vi har ingen gran ens hahaha..Vi skippade granen i år på grund av våra kära katter som gärna vill hänga i granen och slita av kulorna hahaha..;) Men vi hade en liten gran och den fick vara ifred av våra vildar. ;) Julen var trevlig och jag fick massa julklappar. (tydligen har jag varit en snäll flicka i år eftersom jag fick allt jag önskat mig hehe)

 

Jag fick följande:

 

¤ En ny MK väska. 

¤ En klocka från dyrberg & kern

¤ En klocka från MK samt ett armband i guld från MK. 

¤ Smycken.

¤ Skor från river island. 

¤ Nya högtalare till min dator

¤ Trisslotter (vann dock inget buhu)

¤ Parfym från Marc jacobs. 

¤ Underkläder samt ett nattlinne

¤ Ugg tofflor (slitit ut mina gamla)

¤ Produkter från mitt favoritmärke Decleor. 

¤ Premuneration på en tidning. (sofies mode)

¤ Skal till min iphone 5s. 

¤ Ett armband från Rock by sweden. 

¤ Hörlurar till min Iphone 5s.

¤ Presentkort på olika ställen. 

 

Ja det var det hela. :) Vad fick ni i julklappar mina kära läsare? 

 

 

Annars så var julaftonen rätt soft. Förutom att jag bråkade med min killes pappa vid två olika tillfällen. Men ärligt talat så är han ganska efterbliven ibland. Vet ni vad han sa till mig? Han sa så här och jag citerar honom "du bestämmer alldeles för mycket" Eh jaha liksom? Och?? Och efter bråken med honom så ignorerade vi alla honom. Alla var mot honom hahaha..Men alltså han är lite lätt "bakom" Han säger att JAG bestämmer alldeles för mycket men ändå ville han bestämma vad vi andra skulle titta på på TV. Jag sa åt honom att åka hem och kolla på TV där istället för att komma till oss och dominera som ett jävla mongo. Efter det höll han käft vilket var tur för honom för annars hade jag kanske fått ett utbrott. Nä men han beter sig fruktansvärt omoget. Ibland känns det som om gubbfan stannat mentalt vid 8-års ålder. Aja...Jag satte han på plats iaf. ;) What else..Jo vi har köpt vi massa fyrverkerier och sprit inför nyår. Jag köpte även ett par nya skor med nitar på klacken på mellandagsrean. Riktigt fräcka hihihih. :) På juldagen var vi bjudna på persisk fest där det dansades en hel del! Rätt roligt att se min svenske kille dansa persiska hahahaha...En syn för gudarna kan jag lova. :P Ja det var min jul det. :) Hur var eran jul? 

 

 

Och innan jag glömmer. jag har även blivit tiger fadder. :) Jag älskar dessa vackra djur och kommer sponsra våra utrotninsghotade tigrar varje månad då det kommer dras pengar från mitt konto och till våra tigrar. För 100 år sedan fanns det 100 000 vilda tigrar i världen. I dag finns det endast omkring 3 200 vilda tigrar kvar. En tragisk spillra. Orsakerna är framför allt illegal jakt och krympande livsmiljöer.


Trots att det är olagligt att handla med tigerdelar fortsätter efterfrågan att öka. Tigerdelarna används som statussymboler och för orientalisk medicin. Du kan hjälpa WWF att göra skillnad.

 Bli Tigerfadder idag du med! Läs mer här: 

 

https://www.wwf.se/insamlingsportal/fadderskap/tigerfadder/1535905-tiger-kampanjsida-illegal-djurhandel-2013

 

Nåväl. Nu ska jag powerwalka lite. Förhoppningsvis släpper huvudvärken då. Måste göra lite ärenden senare idag så hoppas huvudvärken släpper snabbt! Hoppas ni får en rolig nyårsafton mina småttingar så hörs vi efter nyår, pöss pöss på er!