Hallå mens var är du???

28.04.2014 13:11

Idag handlar hela inlägget mer eller mindre om min MENS så ni mens känsliga töntar läs inte.

Jag har fortfarande inte fått min mens! Var fan har den tagit vägen? Blir galen kom nu för fan jävla röda syltliknande skit!

Paniken rusar, öronen susar när du märker en röd pöl i byxan rör. Framför spegeln inser du med skräck att i byxan har du en jättefläck. Använd en tampong som du i muttan kör in med tvång! Den är rätt lång och har en fjång och nej det är ingen batong. En avlång petit makapär som en efter en stund blir skär.

 

OBS! Ingen får kopiera min vackra dikt utan lov! Är det uppfattat fuckers??? Och ja jag har skrivit den själv! As a matter of fact kom jag på den precis! Det ni!

Har huvudvärk och magen känns svullen och weird! Dock är jag inte väderstinn vilket man skulle kunna tro. Är även allmänt pmsig. Vill att mens fanskapet kommer och det illa kvickt! Den är sen med 6 hela dagar. Blir galen! Det känns nästan som om mensen jävlas med mig eftersom den tycks veta att jag är aningen otålig? Ajaa ska iväg och köpa vinglas nu med mami. Är sugen på dessa från swarovski och crystalline serien:

I väskan finns det tamponger förberreda ifall att mensen skulle behaga sig att komma under shoppingen! Vi hörs senare alla ciao!