Guess whos baaaack?

02.03.2014 19:00

Hallo där dårfinkar! Nu är jag tillbaka igen. :) Missed me mina små? Jag behövde verkligen ta en liten paus från allt. Och fundera över saker och ting. Åkte iväg till ystad och hälsade på vänner på landet. Jättemysigt var det. :) Jag klappade på en och annan häst och jag red också. :) Red på hästar alltså! Föredrar dock att rida på män...Jaja..Till slut fick jag nog av livet på landet och drog tillbaks ahaha..

 

Bjuder på en något äldre bild på mig och fina hästar. Love horseriding. :)

 

Nu kommer jag fortsätta terrorisera och provocera er samt även reta gallfeber på er och även ge er lite kärlek på bloggen aaha...;) Vi börjar med en artikel som berörde mig djurvän som jag är! Länk:

 

https://www.today.com/pets/elderly-nuns-adopt-9-year-old-pit-bull-no-one-2D12062402

 

Så otroligt fina människor. Och vilken fin vovve. :) Blev sååå rörd av detta. <3 <3 <3

 

 

En sak till. Vissa av mina inlägg i bloggen provocerar mer än andra. Vilket jag märkt. Men jag kommer inte radera mina åsikter och inlägg som kan upplevas som starka och provocerande så bemöda er inte med att maila mig och be mig ta bort vissa inlägg i bloggen som ni stör er på. Det hjälper liksom inte och jag kör inte med censur. Jag har alltid sagt vad jag tycker och tänker och det kommer jag fortsätta med faattaaaaaaaa! Med andra ord, mina åsikter står kvar. Min blogg mina regler. Är det uppfattat?