Guess whos baaaaack? ;)

10.10.2013 11:06

Heeeey mina små lurviga troll. :) Gissa vem som är tillbaka? Hihi nu är vi är hemma igen efter våran shopping och spa resa. Vi var bara borta i fem dagar. Men det behövdes verkligen. Vi har unnat oss massa sköna behandlingar och även shoppat massa och knullat som kaniner. :) Dock har jag och pojkvännen bestämt oss att behålla våra bilder som vi tagit för oss själva denna gång. Dessa kommer inte publiceras utan dom förblir privata. Man måste ju ha lite privatliv eller hur mina små? :)

 

Som sagt så har jag shoppat massa fint. :) Bland annat en jacka med FUSK päls krage. Varför fejk undrar ni? Ja behöver jag ens svara på det? Fundera noga så kanske ni hittar svaret. Låt nu hjärncellerna jobba lite...Känns det tröttsamt? Ok jag ska berätta..Jo jag använder normalt sett aldrig fejk varor. Allt är alltid äkta. Jag väljer alltid kvalitet framför kvantitet. Men när det kommer till päls så väljer jag alltid fusk/fejk päls. Och det för att djuren ska slippa lida på grund av oss människor. I Asien skinnflår dom tvättbjörnar, hundar och katter m.m levande på tortyrliknande sätt bara för att vi i väst ska klä oss i päls. Och DET tycker jag är fel! Om man har något som helst skam eller samvete i kroppen så avstår man från äkta päls. Så länge folk köper äkta päls så kommer ännu fler djur dödas och skinnflås levande. Jag hoppas fler och fler bojkottar pälsindustrin och kollar efter andra allternativ. Därför blev jag extra glad när jag såg att nelly säljer en snygg jacka med fuskpäls krage. :) Den ska jag beställa hem direkt. :)) Ja jag älskar snygga höstjackor och köper alltid många varje höst! Sluta vara så avundsjuka era fattiglappar!

 

 

So always choose FAKE FUR if you love animals. I always choose fake fur for the animals!

 

And remember real fur dont make you pretty in the face. ;) Kom ihåg att äkta päls aldrig kommer göra dej snyggare i ansiktet eller få dej att bli sexigare. Det finns ett annat bättre sätt att bli snyggare på. Nämligen plastikkirurgi. Eller för dom fattiga, en sopsäck.

 

Tänk om tänk rätt.