Fy fan för vissa!

25.11.2013 11:13

Alltså vad är det för fega missanpassade sopor som ger sig på djur????????????? Era sketna djurplågare äckel! Jag svär på mitt liv, skulle någon ge sig på mina djur så ska jag slå sönder deras fucking knäskålar och slita av deras könsorgan och låta dom förblöda till döds fucking jävla felknullade hjärndöda apor! Det finns myror med mer mod och moral än vad djurplågare har i hela kroppen. ÄCKEL.

 

https://www.expressen.se/gt/man-blev-knivskuren-i-halsen--polisen-soker/

 

Efter att dom sparkat på ägarens hund så knivhögg  dom ägaren i halsen, FY FAN FÖR ER SOM GJORDE DETTA. Hoppas ni dör långsamt, jag önskar er bara död fega kräk! När ni väl åtalas så ska jag lägga ut era namn och adresser och personnummer samt bild på era fula ansikten i min blogg era menlösa fittor! Och skulle jag träffa er så skulle jag pissa på era smutsiga fula ansikten! OCH DET ÄR FAKTA.

 

 

Och till dom anser att hundar är "smutsiga" djur. Jag kan inte låta bli att skratta åt det resonemanget. Men faktum är att en hunds analhål är renare än vad ni är era smuts. Så inbilla er aldrig något annat.

 

 

Fan va trött man blir på ryggradslösa svin! Aja! Idag är jag på dåligt humör kan jag meddela er! Med andra ord har jag vaknat på fel sida av sängen och jag kommer bara klaga och sända massa dålig energi till er! Ta emot den eller sluta läs nu!

 

 

En annan sak som irriterar mig är denna massinvandring av flyktingar. Va fan räcker det inte nu? Sveriges ekonomi är redan heeeeeeeeeeelt åt helvete ändå ska det invaderas dagligen av flytningar oj skrev fel FLYKTINGAR menar jag och inte flytningar. Då är vi inne på en helt annan sak! :S Jag menar svenska pensionärer har så dom knappt klarar sig. Dom lever på minimum! Lägg pengarna där istället. Jag tycker det är fel att en flykting får allt serverat på silverfat med fri tandvård, hem och bidrag direkt vid ankomst. Det är inte ok faktiskt! Och neeeeeeeeeej jag är ej rasist. Ogillar verkligen rasister. Rasism är bara korkat och efterblivet. Jag har inget emot att invandrare kommer hit, men jag anser att det kommer FÖR många och en del är tyvärr inte helt normala efter krig och svält och whatever. Först och främst behöver sverige få ordning på ekonomin här innan man bombaderar med flytningar meeeeeeeeen menar flyktingar! Är så arg så jag knappt kan skriva normalt nu. Och alla som kommer hit och ska klaga och begå brott kan ju bara dra eller hur? Är det så illa att få komma hit så varsegod flyget väntar. Akta er för bomber och granater. bye.

 

 

I vilket fall skärpning sweden. Aja nog om det..Jag fått halsbränna idag av någon konstig anledning. Vad kan det bero på? Nåja någon behöver få en fet smäll av mig idag känner jag..

 

 

Lämnar er nu med bilder från den mysiga julmarknaden i fredags.