Frågor och svar om mig!

03.03.2014 14:12

Här kommer snabba svar på frågor ni läsare ställt mig!

 

 

Är du katt eller hundmänniska: Jag gillar båda men jag föredrar katt framför hund så svaret blir katt!

 

 

 

Är du kristen: Tror det finns en gud ja, men jag tillhör ingen speciell religon för det! Dock älskar jag korset! Bär ofta kors halsband eftersom det är vackert! Tycker även kyrkor och kyrkogårdar kan vara vackra.

 

 

Tror du på andar och demoner: Ja. Dom finns överallt. Det finns även en rackare under din SÄNG!!!! Fort gå och titta.

 

 

Har du någonsin utövat svart magi: Hahaha ja faktiskt. Är intresserad av det ockulta. Och jag kör även lite woodo titt som tätt. :) Jag har även märkt att jag i förväg kan se vad som kommer hända i framtiden. Svårt att förklara. Men ett exempel är när en släkting till mig dog. Jag kunde se långt innan att den personen skulle dö. Vilket hon gjorde med. Och det berodde inte på sjukdom. Typ såna saker. Jag vet inte varför just jag fått denna gåva. Jag har även märkt att om jag tänker dåliga tankar om någon så händer det onda saker med den personen. Detta är faktiskt sant. Vet inte alls varför det är så eller varför just jag kan det. Skumt..

 

 

Vad är dina favoritfärger: Svart och blodrött!

 

 

Har du några husdjur: Ja jag har 4 katter tillsammans med min kille!

 

 

 

Vad gillar du för typ av sex: Tror nog fan alla vet det vid det här laget! ;)

 

Shoppar du ofta: Jaaaaaaaaaaaaaaaa

 

 

Vad använder du för hud och sminkprodukter: När det gäller hud-produkter så använder jag decleor och ibland även exuviance och när det gäller smink så blir det ofta YSL och Dior!

 

 

Har du jobbat som modell: Ja det har jag! Men jag tappade intresset för det tyvärr haha!

 

 

 

 

Är du ofta bitchig: Dum fråga, men det beror väl på vem du frågar? Men ja jag kan vara det om jag blir på det humöret!

 

 

 

Gillar du skor: Vem fan gör inte det? Jag älskar skor, väskor och smycken och klockor! Har nog 100 par skor vid det här laget. :)

 

 

Är du bortskämd: Haha aaa det är jag faktiskt.

 

 

Kan du tänka dig bli ihop med en kvinna: Hmmmmmmmmm måste fundera! Men nä jag föredrar kuk framför fitta. Dock har jag haft sex med tjejer. Det var väl en annorlunda upplevelse. Dock luktade ena tjejen grymt illa i fittan vilket gjorde mej jävligt avtänd. :S Ville inte vidröra skapelsen efter den där obehagliga odören! Men iaf svaret blir Nej på den frågan!

 

 

Hur många har du haft sex med: Den frågan tänker jag inte svara på.

 

 

Hur var du som liten: Ganska vild och bråkig och jävligt busig hahahaha! Men jag kom undan med det mesta eftersom jag såg så oskyldig ut. ;)

 

 

 

 

 

 

Bor du i hus eller lägenhet: Både ock!

 

 

Vilket land kommer du ifrån: Men suuuuuuuuuuuuuck..Denna ständiga trööliga fråga. Är ni analfabeter eller vad är det frågan om? Jag har svarat på denna fråga 10000 gånger fan! Börjar bli less. Ok sista gången nu. Och lyssna noga! Jag är halv iranier och halv svensk. Ställ för fan aldrig den frågan mer! Ok??

 

 

Vad är din favoritmat: Jag tycker om iransk spagetti! Eller som vi säger på persiska eespagettiii hahaha! Annars gillar jag exotisk mat! Kreolsk gryta är gott som fan och persisk mat är heller inte fel! Stark mat ska det vara! Och jag får aldrig nog av tabasco och nutella! Och inte ihop! Ja ni fattar.

 

 

 

Vad hatar du mest: Orättvisor mot djur gör mej helförbannad! Avskyr verkligen människor som behandlar djur illa! Såna individer är verkligen äckligt fega!

 

 

Du säger att du hatar päls men ändå bär du päls på vissa av dina bilder: Hur kommer det sig: Hört talas om fuskpäls kära läsare? Idiot.

 

 

Har du några fobier: Jag gillar inte trånga utrymmen! Och spindlar är inte heller en höjdare! Gillar inte heller apor. Tycker dom är så fula på något sätt. Dock har jag inget emot ormar.

 

 

Skulle du kunna dejta en man som är fattig: Nej. Sad but true.

 

 

 

Är du djurvän: Sjävklart! Älskar djur. :)

 

 

Har du några dåliga sidor och i sådana fall vilka: Hmmmmmmmmmm. Jag är ganska otålig av mig! Och jag blir fort arg och när jag blir arg blir jag ganska otrevlig! Och jag är ganska impulsiv på både gott och ont! Har dessutom ett stort kontrollbehov! Jag har en tendens att dömma folk ganska fort utan att först lära känna dom. Och jag tröttnar ganska fort på saker och ting! Jag tappar helt enkelt intresset rätt fort! Samt att jag pratar ganska mycket vilket vissa kan tycka är jobbigt! :/ Och jag kommer ofta försent till typ allt. Bokar man ett möte med mig så är jag alltid försenad. Räkna med att jag kommer 30-40 min senare! Inte bra i knoooow..:/

 

 

Vad är dina positiva sidor: Målmedveten! Envis! Äventyrsfull! Älskar utmaningar! Omtänksam mot dom som förtjänar det! Vill jag ha något i livet så tar jag det helt enkelt och jag ger ej upp! Jag gillar att bestämma helt enkelt! :) Och dessutom gillar jag att driva med folk. Irritera dom lite på skoj hahaha..Se hur långt jag kan provocera och irritera innan jag får en söt liten reaktion..;)

 

 

Har du någon favoritfilm/filmer: Vet inte. Tycker väldigt mycket om skräckfilmer!

 

 

Har du några favoritserier: Ja Breaking Bad, Sons of anarchy, Dexter och prison break. Dom är enligt mig dom bästa TV serierna som gjorts. Yeeeejjj.

 

 

Hur ska din drömkille se ut: Har ingen direkt mall på det hörru! Men jag dras till män som är långa och vältränade, rakade på skallen och tatuerade ( dom får även ha lite skägg). Dom ska se ut som bad boys men ha ett gott hjärta! Dom får gärna vara dominanta. :) Men inga lowlifes eller bidragsfall tack! Reko och snälla killar med ett bad boys utseende ska det vara! Dock får dom inte vara FÖR snälla. Dom kör jag tyvärr över ganska lätt! Ser man ut som Charlie Hunnman så ligger man riktigt bra till. :))

 

 

Vilken sorts bil kör du nu: Merca A-klass.

 

 

Vad gillar du for sorts musik: Jag älskar hårdrock och R&B samt klassik musik och även viss 80-tals musik. Hatar dock dansbandsmusik och hillbillie/raggar musik örk.

 

 

Har du några syskon: aa både hel och halvsyskon. Vi är en ganska stor familj.

 

 

Hur många länder har du besökt: 15 länder har jag besökt och fler ska det bli! :) Älskar resa!

 

 

Vilka sidor hos andra ogillar du mest: Dryga och arroganta typer! Självupptagna! Egoistiska typer! Människor som inte kan bjuda på sig själva och tar allt så jävla allvarligt! Skitsnackare! Personer som tror sig vara bättre än vad dom är. Människor som pratar långsamt! Usch såna är bara jobbiga att lyssna på. :(

 

 

Vilka sidor gillar du mest hos andra: Roliga typer! Humoristiska! Människor som kan bjuda på sig själva och även driva med sig själva! Omtänksamma individer! Ödmjukhet är en egenskap jag verkligen gillar hos andra! Ärlighet är en bra sida att ha! Att vara en snäll givmild person är jävligt bra egenskaper att ha!

 

 

Har du alltid varit en exhibionist : Jaaaa alltså jag älskar att visa upp mig. Ser inget fel i det! Redan som liten var jag en liten linslus och skulle synas på varje bild hahaha! Jag och mina syskon körde både dans och circus shower för alla som ville se eller inte se för den delen hahaha! Jag ville alltid vara den som bestämde och som syntes mest! :))

 

 

Har du gjort något du ångrar: Har väl hänt men det är inget jag vill gå in på här.

 

 

Fest eller hemmakväll: Både ock men föredrar fest!

 

 

Vad är din favoritsprit: Hahaha ren vodka!

 

 

Vad tycker du om plastikoperationer: Jag tycker plastikoperationer är helt ok. Det är upp till var och en om man vill operera sig eller inte. Det är deras ensak och ingen annans. Mind your own buisness liksom!

 

 

Älskar du lyx: Hahaha jaaaa! Så klart. ;) Jag och min kille brukar åka runt till slott och herrgårdar och lyxa till det rejält! ;) Skulle typ aldrig kunna bo på ett vandrarhem. Vandrarhem är jävligt äckliga och bara för löst folk. Nä asså seriöst gillar inte vandrarhem. Det verkar så skabbigt på nått sätt..

 

 

Hur är du som person: Hahaha komplicerad! Galen! Oförutsägbar! Vild! Tempramentfull! Mystisk! Lyxtokig! Motsatsen till normal helt enkelt hehehe! Jag kommer aldrig vara helt normal och leva ett vanligt svensson liv. Not my thing! När man träffar mig och lär känna mig glömmer man mig aldrig. ;)

 

 

 

Aja nu får det fan räcka med svar! Nu ska jag iväg och fixa mina fransar och sen iväg och hämta lite viktiga papper! Efter det ska jag hämta en tjejkompis och äta en fin middag ute ihop. :) Är som vanligt försenad. :S Vi hörs mina små troll pössss!