Erbjudande ni inte vill missa! :)

21.11.2013 13:16

Jag brukar inte ofta handla på nätet men när jag gör det så finns det bland annat en butik som jag ofta besöker. :) Och oftast så bukar jag handla mer än vad jag varit ute efter från början. Men det kan liksom inte hjälpas med tanke på hur satans sexiga kläder och underkläder som finns där. :))

 

 

 

 

 

Utbudet är stort vilket är superbra för jag vill ha mycket att välja på och priserna ännu bättre. :) På grund av dom shyssta priserna och det uuuuuber sexiga sortimentet som finns där så blir det en hel del shoppande varje gång hehehe..Kan intyga att pojkvännen älskar se mej i dom porrigaste seten från gömda juveler hehehehe..;)

 

 

 

 

 

 

Länk till min favvosida:

 

https://www.gomdajuveler.se/

 

 

 

Och just nu kan jag erbjuda mina snygga läsare en grym rabattkod att utnyttja på deras sida. :) Så här innan jul och allt. :) So check this out!

 

Mina läsare får 250kr i rabatt ( minsta ordervärde 800kr)

 

Ange bara DRAMAQUEEN i rabattkodsfältet i kassafönstret så dras rabatten av automtiskt. Det blir min julklapp till er goingar! ;)

 

 

Hoppas min kille tittar nu för jag önskar mej dessa skor och plagg från gömda juveler. ;) I want this sexy outfits for christmas. :)

 

Dessa läckra wetlook leggings med snörnin. :)

 

 

och dessa skor vill jag också ha. :)

 

 

och den här sexiga klänningen. :)

 

 

och den här porriga nät klänningen. :)))

 

 

Så till baby, jag lovar att vara en extra stygg eller jag menar snäll flicka om jag får dessa plagg i julklapp hihihih...;) ;) ;)