Beauty!

26.09.2013 10:47

Idag ska jag dela med mig av mina skönhetstips som jag utlovat. Dåså rensa öronen och på med läsglasögonen så börjar jag! :) Jag använder decleor och babor när det gäller skönhetsvård. Jag sover aldrig med sminket på. Man skall ALDRIG sova med sminket på! Hör ni det?? Alltså vad är det för äckel som sover med sminket på?? Thats a big NO NO. Så bort med sminket innan läggdags! Jag lägger alltid en ansiktsmask en gång i veckan och den sover jag med. Först brukar jag peela ansiktet innan jag sätter på ångan. (Jag har en ångmaskin hemma) Därefter lägger jag på masken och går jag och lägger mej.

 

 

En gång skrämde jag min pojkvän när jag la mej i min ansiktsmask. Men denna mask var hel vit till skillnad mot andra masker jag använt och när han skulle upp tidigt till jobbet så råkade han se mej i mörkret och hoppade till av skräck! Typ. Han undrade vem fan jag var i min vita mask och var hans söta flickvän tagit vägen! :/ Jag förklarade irriterat att det var en ny ansikstmask jag prövat sen sa jag åt honom att hålla tyst innan jag vände på mej och somnade om igen..:P Jag smörjer alltid in ansiktet med ett serum (oftast från decleor) innan dag och nattcremen. Och det för att ökar cellförnyelsen samt är lugnande och stärkande och efterkommande dag/natt creme får dessutom en förstärkt effekt!

 

 

Nåväl! Jag peelar dessutom kroppen en gång i veckan och därefter lägger jag mej i badkaret med badolja i! Där ligger jag och plaskar som sjöjungfrun innan jag går upp och smörjer in mej med en fuktgivande creme. Efteråt är jag len och mjuk som silke. :)

 

 

Och jag brukar unna mej en ansiktsbehandling varannan månad hos min hudterapeut! Dessutom går jag på massage regelbundet eftersom jag tycker det är skönt! :)

 

 

När det gäller håret så tvättar jag det inte varje dag! Det sliter på håret. Utan jag tvättar håret två gånger i veckan. Det räcker fullständigt om man har så långt hår som jag har. Jag använder kerastase schampo och balsam och ibland även tigi bed head. (tigi bed head luktar godast) När jag tvättat håret brukar jag massera in en hårinpackning och låta det verka under natten. Jag tycker Loreal elvital och kerastase oleo relax masque är bra hårinpackningar! Dagen efter sköljer jag ut hårinpackningen och fönar samt plattar håret med platttång. Efter det använder jag lite glans i topparna! Voila i am done and looking perfect and faboulus as always! :)

 

 

Det var lite av mina skönhetstips! Nästa gång ska jag berätta mer om vilket smink jag använder samt hur jag sminkar mej! Nu ska jag dricka upp kaffet och sen åka hem till mammi! Vi ska simma och basta idag. :) Ha en skön torsdag mina småttingar pusseli!